Concert Sia in Romania 08.2016

index

Buna tuturor.

Spre deosebire de alte persoane de varsta mea, nu am participat niciodata la un concert in adevaratul sens al cuvantului. Am preferat intotdeauna sa calatoresc in loc sa investesc aceiasi bani intr-un concert al unui artist faimos.

Daca mi s-ar oferi ocazia sa particip la un concert anul acesta, mi-ar placea sa o vad si sa o ascult pe Sia, impreuna cu cea mai buna prietena a mea.

De ce Sia? In primul rand, Sia a ales sa ramana modesta si sa se bucure de o viata normal, pe cat posibil. De aceea, alege sa nu isi arate chipul in niciun videoclip si sa apara cu tot felul de peruci in emisiunile televizate. Pentru ea, succesul nu inseamna totul si ar dori ca lumea sa o aprecieze pentru vocea ei si nu sa critice felul in care arata. Pentru Sia, toti oamenii sunt frumosi iar felul infatisarea nu este importanta.

In al doilea rand, in calitate de compozitor,  Sia alege sa scrie despre diferite aspecte ale vietii: dragoste, dezamagire, superficialitate, dependenta de droguri sau de alcool. Nu si-a renegat niciodata trecutul si a ales chiar sa discute despre lupta sa cu drogurile sau cu depresia.

Sia este totodata o puternica sustinatoare a comunitatii LGBT si este mandra de sexualitatea ei. Sia este si o mare iubitoare de animale.

Melodia mea preferata este ‘Chandelier’(melodie compusa de Sia in doar 18 minute, in urma unei provocari lansate de o televiziune Americana in anul 2013.)

‘My heart is open’ and I have an ‘Elastic Heart’ so if you ‘Kiss me once’, we’ll be like ‘Diamonds’ in the sky!

In acest sens, cum ar fi sa puteti castiga o invitatie la concertul dorit doar prin a consuma Activia de baut? E simplu: cumperi unul dintre sortimentele Activia de băut, intri pe activia.ro (sau trimiți SMS la 1772), îți lași datele și numarul de bon și asa te-ai înscris în competiție. Pentru a-ți dubla șansele, creează-ți propria melodie, dă-i share pe Facebookul unui prieten cu care vrei să te bucuri de experiență și poți fi mai aproape de câștigarea invitațiilor la concerte precum Gărâna Jazz Festival, Electric Castle, Muse, Untold, Spellground, Summer Well, Sia, George Enescu sau Cat Empire.

poster_ActiviaSummerDrinks_-575x800

Voi la ce concert ati participa in acest an?

Cu drag,

Roxana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.