Buna tuturor!
Azi va voi vorbi despre o inovatie pe piata alimentara din Romania: #mancarecunotificare.
De foarte multe ori am aruncat produse alimentare pe care nu le-am depozitat corespunzator. Intr-o lume ideala, ar trebui ca toate produsele alimentare sa fie transportate, depozitate si pastrate la o temperatura optima care este inscripționata pe eticheta fiecarui produs in parte.
Pentru ca sa nu mai aruncam mancarea, Caroli ne vine in ajutor cu o inovatie pe piata alimentara din Romania: eticheta care ne anunta cand trebuie sa punem un aliment la rece. Prin aceasta eticheta ‘calorimetru termic’, comercianții și consumatorii sunt atenționați când produsul se încălzește prea mult, pentru a-l pune imediat la rece (temperature optima de pastrare a unor alimente fiind de 2 pana la 8 grade Celsius). Cadranul termosensibil este amplasat pe partea frontală a etichetei, facand-o uşor de remarcat atât în vitrinele magazinelor cât şi acasă. Eticheta poate avea doua culori: verde, daca produsul are sub 8 grade Celsius si galben, daca produsul are peste 8 grade Celsius.
Eticheta cu cadranul termosensibil este disponibilă pentru cele 3 sortimente ale Salamului Semenic – Extra cu 90% carne, Picant Extra cu 90% și varianta Gastro.
Pentru mai multe informatii despre aceasta inovatie puteti accesa situl oficial Caroli.
Cu drag,
Roxana.