Inovatie in Romania #mancarecunotificare

carolimetru-termic-servetelBuna tuturor!

Azi va voi vorbi despre o inovatie pe piata alimentara din Romania: #mancarecunotificare.

De foarte multe ori am aruncat produse alimentare pe care nu le-am depozitat corespunzator. Intr-o lume ideala, ar trebui ca toate produsele alimentare sa fie transportate, depozitate si pastrate la o temperatura optima care este inscripționata pe eticheta fiecarui produs in parte.

Pentru ca sa nu mai aruncam mancarea, Caroli ne vine in ajutor cu o inovatie pe piata alimentara din Romania: eticheta care ne anunta cand trebuie sa punem un aliment la rece. Prin aceasta eticheta ‘calorimetru termic’, comercianții și consumatorii sunt atenționați când produsul se încălzește prea mult, pentru a-l pune imediat la rece (temperature optima de pastrare a unor alimente fiind de 2 pana la 8 grade Celsius). Cadranul termosensibil este amplasat pe partea frontală a etichetei, facand-o uşor de remarcat atât în vitrinele magazinelor cât şi acasă. Eticheta poate avea doua culori: verde, daca produsul are sub 8 grade Celsius si galben, daca produsul are peste 8 grade Celsius.

Eticheta cu cadranul termosensibil este disponibilă pentru cele 3 sortimente ale Salamului Semenic – Extra cu 90% carne, Picant Extra cu 90% și varianta Gastro.

Pentru mai multe informatii despre aceasta inovatie puteti accesa situl oficial Caroli.

Cu drag,

Roxana.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.