Fata cu parul de foc – Review vopsea Schwarzkopf Color Expert

Buna tuturor!

Cei care ma citesc de ceva vreme stiu ca particip la campaniile organizate de cei de la Buzzstore de foarte multa vreme.

De data aceasta, am avut ocazia sa testez noua vopsea de par de la Schwarzkopf Color Expert cu tehnologia #omegaplex. Pentru a vedea ce contine pachetul pe care l-am primit spre testare in cadrul campaniei #buzzcolorexpert, accesati acest link.

Vopseaua Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX® contine trei elemente inovatoare, pentru utilizarea lor in trei pasi. Primul pas consta in folosirea unui serum impotriva ruperii parului, care se mixeaza cu crema coloranta. Acest serum protejeaza micro-legaturile din interiorul firului de par. Pasul doi il reprezintă folosirea unui tratament reparator dupa colorare, ce sigileaza fibra firului de par si culoarea. Pasul trei se aplica la trei saptamani de la colorare si consta in utilizarea unui tratament ce repara micro-legaturile din interiorul firului de par.

De vreo doi ani, aleg sa-mi vopsesc parul acasa desi este un proces destul anevoios. Nu folosesc niciodata aceeasi vopsea de par. In cazul acestei vopsele de par, mi-a placut ca am gasit un element in plus in pasii de aplicare: un recipient de ulei care a facut ca vopseaua sa fie usor de aplicat, lasand parul foarte hidratat si stralucitor.

schwarzkopf

Recomand aceasta vopsea de par atunci cand va vopsiti acasa. Este usor de folosit iar efectul este cel scontat.

Cu drag,

Roxana.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s