Ingrijirea ficatului cu Livecom

Sigla Ayurmed

Buna tuturor!

In haosul vietii de zi cu zi, uitam din ce in ce mai mult sa acordam atentie alimentatiei sanatoase, odihnei si sportului. Din pacate, lipsa acestor trei elemente isi pune amprenta asupra organismului uman conducand la carente de tot felul. Unul dintre organele cele mai des afectate de stresul cotidian este ficatul. Ficatul este organul considerat de majoritatea medicilor naturisti un organ esential, caruia trebuie sa-i acordam o atentie deosebita. Starea de sanatate a acestui organ si modul in care ficatul functioneaza, influenteaza starea generala de sanatate a unei persoane.

Ficatul este cel mai mare si unul dintre cele mai importante organe ale corpului omenesc. Acesta filtreaza, detoxifiaza, proceseaza o multime de substante fiziologice; ajutandu-ne sa curatam sangele si sa inlaturam substantele toxice pe care le-am inghitit, inhalat sau absorbit prin piele, din organism.

Atunci cand organismul este suprasolicitat din cauza unor factori diversi cum sunt stilul de viata, alimentatia si stresul, ficatul se straduieste sa isi duca la buna indeplinire sarcina.

Cum putem sa-l ajutam in procesul lui de vindecare? Pe langa o alimentatie cat mai curata si un stil de viata linistit, suplimentele alimentare sunt de bun augur. In acest sens, cei de la Ayurmed, ne vin in intampinare cu Livecom, protectorul natural al ficatului. Acest produs ayurmedic, cu ingrediente 100% naturale, ne ajuta in procesul de detoxifiere a corpului.

18362815_10155131787171605_572421448_o

Iata ce spune situl official: Ajuta la eliminarea toxinelor si a deseurilor metabolice acumulate la nivelul sangelui, ficatului si splinei din cauza unei alimentatii dezechilibrate, consumului de alcool, de medicamente hepatotoxice sau droguri. Sustine procesul de secretie biliara hepatica si evacuarea normala a bilei din vezica biliara, contribuind astfel la imbunatatirea digestiei, trazitului intestinal si la mentinerea nivelului normal al colesterolului din sange. Sustinerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului in conditii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.

Plantele medicinale continute in produsul ayurvedic Livecom reusesc sa ne ajute sa ne pastram starea de sanatate a ficatului, splinei si a sangelui chiar si in conditiile unei alimentatii dezechilibrate.

Ingrediente:

Ingrediente Livecom

Voi ati incercat astfel de suplimente alimentare?

Cu drag,

Roxana.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.