Forever young

Bunã tuturor!

Dupã o varã petrecutã la soare, mare, munte, e momentul sã avem puținã grijã de corpul nostru pentru a intra pregãtiți în anotimpul tomnatic.

Copil fiind, imi aduc aminte ca parintii ma incurajau sa petrec cat mai mult timp in aer liber, in soare si sa mananc fructe de sezon. Strugurii si prunele nu lipseau din alimentatia mea. Ce sa mai zic de rosiile zemoase pe care le culegeam din gradina bunicii? Cine ar fi crezut ca toate acestea aveau o cantitate mare de antioxidanti care imi trasau drumul spre a deveni un adult sanatos? Asta era singura modalitate prin care obtineam vitaminele de care aveam nevoie pentru o crestere sanatoasa. Odata cu trecerea anilor, am observat ca o alimentatie care sa includa un procent mare de legume si fructe combinata cu o viata destul de activa si un somn linistitor constituie cheia spre un corp sanatos. Nu degeaba latinii spun ‘mens sana in corpore sano’. Pe langa elementele enumerate mai sus, suplimentele alimentare sunt cele care ne ajuta sa complementam vitaminele pe care le asimilam sau nu din alimentatie. In acest sens, cei de la Ayurmed vin in ajutorul nostru cu un nou produs Antioxidant Star. Acest produs ne ajuta sa luptam impotriva radicalilor liberi si sa intarziem imbatranirea prematura a pielii si a corpului. Prin administrarea acestui produs reusim sa ne mentinem echilibrul in cazul sistemului nervos, cardiovascular, venos si imunitar. Pe langa toate aceste beneficii, Antioxidant Star sustine si sistemul digestiv ajutand la o detoxifiere profunda.

 

Voi ce credeti? Luati suplimente care sa va ajute in lupta impotriva radicalilir liberi? Ati incerca acest produs Ayurmed?

Cu drag,

Roxana.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.