Osteo Power de la Ayurmed

24167480_10155753202216605_1364559474_oBuna tuturor!

Astazi o sa va povestesc despre un remediu naturist care ne ajuta sa luptam impotriva unei boli la care femeile, cu precadere, sunt predispuse dupa varsta de 30 de ani. Probabil ca ati auzit des vorbindu-se despre osteoporoza, o afectiune care demineralizeaza oasele si le face fragile si usor fracturabile. Aceasta boala este destul de greu de identificat deoarece nu prezinta simptome, astfel incat doar in cazul in care iti fracturezi un os poti sa-ti dai seama ca oasele tale sunt lovite de osteoporoza. Osteoporoza detine un record absolut si anume acela de a fi cea mai importanta cauza de fracturi la persoanele de peste 50 de ani. Oasele fracturate pot aduce dupa ele efecte serioase atat in viata femeilor cat si in viata barbatilor. Pe langa faptul ca activitatile de zi cu zi pot fi o adevarata corvoada iar mersul pe jos este un proces ingreunat, toate acestea pot duce la o dizabilitate fizica.

Exista anumite teste  care verifica densitatea osoasa, de exemplu testul DEXA, care este obligatoriu de facut daca ai implinit varsta de 60 de ani.

Aportul de calciu si de vitamina D, o dieta echilibrata combinata cu un ritm de viata activ contribuie la o prevenire a instalarii osteoporozei dupa o anumita varsta. Pe langa cele enumerate mai devreme suplimentele alimentare contribuie un pas important in preventia osteoporozei. Cei de Ayurmed, vin in ajutorul nostru cu produsul Osteo Power, un supliment cu ingrediente 100% naturale.

Asa cum preizeaza situl oficial, suplimentul alimentar OSTEO POWERTM contine plante ayurvedice care contribuie la formarea si mentinerea structurii si mineralizarii oaselor scheletului, a dintilor, parului, unghiilor si pielii. Mineralele din plante, prin absorbtia si depunerea lor in oase, sustin procesul natural de refacere si remodelare a calusului in cazul fracturilor, precum si densitatea osoasa. marea normala a colagenului, sustinand procesul de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor si cartilajelor dupa traumatisme sau efort fizic prelungit

Pana si albinele iubesc Osteo Power dupa cum puteti vedea in acest acest filmulet.

Consumand acest supliment alimentar putem preveni instalarea osteoporozei folosind ingrediente naturale, de buna calitate, pentru o mai buna sanatate a oaselor.

Cu drag,

Roxana.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s