Combate constipatia cu Laxasalm

Buna tuturor!

Multi dintre noi se confrunta cu probleme digestive din ce in ce mai des. O cauza majora a acestor probleme o constituie stresul dar si neglijenta de care dam dovada atunci cand este vorba de dieta zilnica. De cele mai multe ori, sarim peste mese, sau nu mancam destule legume sau fructe, acest lucru ducand la o dezechilibrare a tranzitului intestinal.

Specialistii spun ca ar trebui sa mancam cel putin 5 portii de fructe si legume pe zi dar oare cati dintre noi reusesc acest lucru? Alti specialisti sunt de parere ca pentru o functionare optima a organismului trebuie sa dormim cel putin opt ore pe noapte si sa ne hidratam corespunzator.

Dar ce e de facut atunci cand nu reusim sa urmam regulile acestor specialisti si avem un stil de viata destul de haotic? Pe langa o dieta mai bogata in fructe si legume, o hidratare corecta alternata cu o activitate fizica mai intensa si un program de odihna bine stabilit, mai putem apela la suplimentele alimentare, de preferat cele cu un procent ridicat de plante.

Am incercat mai multe tratamente asa zise naturiste care au functionat temporar.

index

Prune uscate pe stomacul gol. Se pun 3-4 prune la hidratat intr-un pahar cu apa seara iar dimineata se mananca fructele si se bea lichidul respectiv pe stomacul gol.

apa

Apa calda cu o jumatate de lamaie si putina miere bauta pe stomacul gol.

morcov

Un morcov mare ras mancat dimineata timp de zece zile.

bors

Bors facut in casa. O cana de bors bauta cu 15 minute inainte de masa poate face minuni.

zeama varza

Zeama de varza acra: un pahar de zeama de varza putin rece bauta pe stomacul gol este benefic atat in tratarea constipatiei cat si in refacerea florei intestinale, deoarece zeama de varza contine probiotice naturale.

Atunci cand nici aceste asa-zise tratamente naturiste nu isi mai fac efectul avem nevoie de adjuvante naturiste pentru reglarea digestiei. In acest sens, cei de la Ayurmed ne ies in ajutor cu produsul Laxasalm, un produs ce contribuie la mentinerea echilibrului florei bacteriene intestinale, avand un rol esential in procesul de digestie si in cresterea imunitatii organismului.

Laxasalm - AYURMED[4657]

Conform sitului Ayurmed, acest supliment alimentar este un remediu pentru constipatie facut 100% din plante medicinale indiene: Haritaki, senna, anason si guma acacia. Laxasalm contribuie la asigura restabilirea frecventei si consistentei scaunelor si eliminarea din colon a gazelor si toxinelor provenite dintr-o digestie deficitara, sustinand astfel procesul natural de detoxifiere.

Voi ati incerca un asemenea supliment alimentar?

Cu drag,

Roxana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.